rechtsgebieden

 

De dienstverlening

De la Parra advocatuur denkt graag 'out of the box' en buiten de geijkte kaders. Het signaleren van het probleem is hierbij één ding, het vinden van een duidelijke en praktisch uitvoerbare oplossing staat echter voorop.

Alleen dan is sprake van werkelijk 'ontzorgen'.

 

Ramses de la Parra

Ramses heeft in 2012 de Grotius specialisatie-opleiding Arbeidsrecht succesvol afgerond. Hij is lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN)

en de Vereniging Haagse Arbeidsrecht Advocaten. Hij procedeert en adviseert veel op dit gebied. Zowel ten behoeve van ondernemers als particulieren. Juist

hierdoor ziet hij de zaak van meerdere kanten en weet hij wat haalbaar is en wat niet.

 

Naast het arbeidsrecht is Ramses veel actief op het gebied van algemeen civiel recht, waaronder het contractenrecht en procesrecht. Aan praktisch elke afspraak ligt een overeenkomst ten grondslag. Kennis en kunde hiervan is daarom van groot belang, zodat de gemaakte afspraken duidelijk worden geformuleerd en indien nodig in rechte kunnen worden afgedwongen. Het procesrecht kent de eigen regels en gebruiken, die zeker niet alleen juridisch van aard zijn.

 

Met het strafrecht krijgt een ondernemer of particulier vaak ongewild te maken. Denk bijvoorbeeld aan zaken die binnen uw onderneming worden verduisterd,

of een werknemer die plotseling in voorlopige hechtenis wordt genomen. Ramses is aanvankelijk afgestudeerd in het strafrecht en daarna in het ondernemingsrecht.

Hij adviseert frequent en treedt ook in rechte op over strafrechtelijke onderwerpen die uw onderneming aangaan. Ook hierbij geldt dat Ramses weet wat er leeft, doordat hij zowel de particuliere- als zakelijke cliënt bijstaat.

 

De la Parra advocatuur is in 2011 opgericht door Ramses de la Parra, die in 2005 is aangetreden in de advocatuur. Na het behalen van zijn master aan de Universiteit Leiden heeft hij aanvankelijk gewerkt voor een aantal gerenommeerde advocatenkantoren op het gebied van civiel recht, arbeidsrecht, ondernemingsrecht, (economisch) strafrecht en bestuursrecht. Tussentijds behaalde hij een tweede master op het gebied van ondernemingsrecht.

 

Voordat hij als advocaat werkzaam werd, heeft Ramses de bachelor’s degree Hospitality Management aan de Hoge Hotelschool te Den Haag behaald.