Wij geven advies in de volgende rechtsgebieden:

Strafrecht

In aanraking komen met politie of justitie is een vervelende ervaring. Gelukkig hebben onze advocaten ruime ervaring in het bijstaan van clienten. Lees meer over onze dienstverlening en specialisaties.

Privacyrecht

Wij adviseren op het gebied van privacy, meldplicht datalekken en gegevensbescherming. Wij staan hierin bedrijven bij maar ook personen wiens rechten geschonden zijn. Lees meer.

Arbeidsrecht

De la Parra staat zowel werkgevers als werknemers bij in arbeidsconflicten of geschillen. Wij behandelen veel zaken met betrekking tot beëindiging van het dienstverband. Lees meer.

Sociale Zekerheid

Het recht op Sociale Zekerheid, voor werknemers bij ziekte, arbeidsongeschiktheid (WIA, WGA en IVA) en ontslag, wordt niet altijd toegekend. Wij helpen mensen in bezwaar of beroep gaan bij het UWV en hun recht te behalen.

Ondernemingsrecht

Wij adviseren bedrijven op het gebied van Ondernemingsrecht, waaronder ook contractenrecht tussen bedrijven, het opstellen van Algemene Voorwaarden, Aandeelhouders Overeenkomsten en Overdrachten van Vorderingen. Lees meer.

Contractenrecht

Wanneer u contracten afsluit, is het verstandig een deskundige in te schakelen. Ook als u een overeenkomst hebt gesloten waarbij de andere partij zich niet aan afspraken houdt, of wanneer u wordt verweten zich niet aan de overeenkomst te houden. Lees meer.

Neem contact op

Ik ga ermee akkoord dat De la Parra Advocaten mijn gegevens gebruikt voor administratieve doeleinden