+31 071 88 77 961

Maandag - Vrijdag
09:00 tot 17:30 uur

info@delaparra.nl

Wij reageren zo snel mogelijk

Wie zijn wij?

Meerwaarde in de eenvoud en niet in complexiteit

Onze cliënten zijn divers. Voor hen gaan we door het vuur. Vaak vinden wij meerwaarde in de eenvoud en niet in de complexiteit. Cliënten weten ons dan ook goed te vinden voor advies dat richting geeft zonder te verzanden in details. Wij ontzorgen onze cliënten met specialisaties in onder meer het contracten- en arbeidsrecht.

Graag bepalen wij samen met u de te volgen strategie. Zo hebben wij uiteraard de nodige kennis en kunde in huis om voor u te procederen. Tegelijkertijd is voorkomen beter dan genezen. Procederen biedt namelijk niet altijd de volledige of gewenste oplossing.

De door u aan ons verstrekte opdracht leggen wij vast in een opdrachtbevestiging. Daarin staat wat uw onderneming van ons mag verwachten. Bij vervolgopdrachten gelden dezelfde voorwaarden, tenzij wij iets anders met u hebben afgesproken.

Bekijk hier onze algemene voorwaarden
Bekijk hier onze klachten en geschillenregeling
Bekijk hier onze disclaimer & privacy verklaring

Team De la Parra Advocatuur

Ramses de la Parra

Advocaat

Ramses is thuis in het arbeidsrecht, contractenrecht, privacyrecht en strafrecht. Hij adviseert en procedeert voor ondernemers en particulieren. Daarnaast is Ramses docent bij SDU juridische opleidingen en publiceert hij op…