Ramses is thuis in het arbeidsrecht, contractenrecht, privacyrecht en strafrecht.
Hij adviseert en procedeert voor ondernemers en particulieren.

Daarnaast is Ramses docent bij SDU juridische opleidingen. Via diverse media schrijft hij over drone- en AI technologie, veiligheid, privacy, criminaliteit, e.d.

Ramses is oprichter van De la Parra Advocatuur. Hij werkte daarvoor bij een aantal gerenommeerde kantoren op het gebied van civiel recht, arbeidsrecht, ondernemingsrecht en (economisch) strafrecht. Ramses is lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN) en de Vereniging Haagse Arbeidsrechtadvocaten. Binnen de Beroepsopleiding Advocaten treedt Ramses op als docent. Hij is lid van de European AI Alliance.

Ramses heeft straf- en ondernemingsrecht gestudeerd aan de Universiteit Leiden en heeft tussentijds de managementopleiding aan de Hogere Hotelschool te Den Haag afgerond.

In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van Advocaten staat Ramses geregistreerd op het gebied van arbeids-, privacy-, straf- en verbintenissenrecht. Per rechtsgebied worden hiervoor elk kalenderjaar 10 door de orde genormeerde opleidingspunten behaald.

 

 

Ramses de la Parra

Eigenaar, Advocaat

  • r.delaparra@delaparra.nl
  • +31 (0)71 887 79 61
  • LinkedIn